7 aug. 2014

Pantoful Cenușăresei

Fiecare avem stilul personal. Sunt situații care cer însă o anumită ținută. Nu voi intra pe acest teritoriu. Sunt specialiști care în mod sigur pot face recomandările potrivite.
În ceea ce mă privește, dintotdeauna am fost adepta ținutei clasice.
Mi s-a părut că mi se potrivește cel mai bine.
Ținuta vestimentară trebuie asortată cu un pantof elegant și cu poșeta potrivită.
Pe vremuri nu existau atâtea magazine cu încălțăminte. Dacă locuiai într-un oraș mare, aveai la dispoziție centre care lucrau pe comandă. Mai există câteva și astăzi.
În zilele noastre însă, oriunde te întorci, dai de așa zise magazine care comercializează încălțăminte. Trebuie să știi să faci doar diferența, să știi ce vrei.
Dacă-ți găsești pantoful potrivit poate dai și de Făt-Frumos (sau poate te găsește el!).
Dacă vrei o încălțăminte de calitate îți recomand

 

Acesta comercializează produse de calitate, la prețuri competitive. Produsele vândute sunt fie din piele, fie din înlocuitor. Ești adeptul produselor românești, găsești la ei. Dorești produse fabricate în afară, le găsești și pe acestea.
Au încălțăminte atât de damă, cât și de bărbați (asta dacă vă gândiți să-i faceți și partenerei/partenerului dumneavoastră un cadou).  De veți intra pe site-ul lor veți avea surpriza să găsiți și promoții.
Revenind la încălțămintea de damă, veți vedea  că aveți de unde alege. Au: pantofi cu toc sau cu talpa joasă, sandale cu toc, cu platformă sau talpa joasă, balerini, cizme și mai vedeți și voi ce găsiți.
Din multele modele văzute, mi-au plăcut
Pantofi damă din piele naturală Negru
Eleganți, nu-i așa? Exteriorul lor e din piele naturală întoarsă.
Pentru o ținută lejeră cred că aceștia ar fi numai buni

 

Exteriorul lor e tot din piele naturală.
Nu trebuie să vă faceți griji în privința transportului. Livrarea se face prin curier în 24-48 ore din momentul confirmării telefonice, iar pentru comenzi cu valoare mai mare sau egală cu 100 Ron, transportul e gratuit.
Nu pot decât să vă doresc spor la cumpărături și nu uitați:  pantofii potriviți fac ținuta! 








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu